Vegetarische 3 gangen menu voor 2 personen
Voorgerecht: Dahlsoep
Hoofdgerecht: Saag paneer, Dahl, Mixed vegetable
Bijgerechten: Pulao rijst, Naan, Roti
Nagerecht: Kheer
Niet-vegetarisch 3 gangen menu voor 2 personen
Voorgerecht: Dahlsoep
Hoofdgerecht: Butter chicken, Tandoori chicken, Dahl
Bijgerechten: pulao rijst, naan, roti
Nagerecht: Kheer
Veganistische rijsttafel voor 2 personen
Voorgerecht: Dahlsoep, Paperdam
Hoofdgerecht: Mixed vegetable, Chana masala, Aloo matter
Bijgerecht: Pulao rijst
Roti, kip kerrie en een blikje drinken
Geurige linzensoup met een klein stukje citroen en rijst
Aardappelen en uien gefrituurd in een kruidig beslag
Gekruide aardappelen en doperwten in een driehoekige gevormd deegje
Kippenvleugels gemarineerd in een gekruide yoghurt daarna geroosterd in de tandoor
Speciale gekruide malse stukjes lamsgehakt gemarineerd en geroosterd in de tandoor
Indiase kroepoek op basis van gemalen linzen
De beroemde rode kip gemarineerd in yoghurt met specerijen en geroosterd in de tandoor
Stukjes malse kipfilet in yoghurt met kruiden geroosterd in de tandoor
Speciaal gekruide malse stukjes lamfilet, gemarineerd en geroosterd in de tandoor
Koningsgarnalen in yoghurt met oriëntaalse kruiden geroosterd in de tandoor
Een mooie gelegenheid om met meerdere tandoori specialiteiten kennis te maken
Surinaamse kip currie gerecht, met een vleugje "indian touch"
Surinaamse lam currie gerecht met een vleugje " indian touch"
Surinaamse vega currie gerecht met een vleugje "indian touch"
Stukjes malse kipfilet bereid in een combinatie van specerijen en uien
Stukjes geroosterd kipfilet bereid in een speciale milde saus bestaande uit kruiden en room
Malse stukjes kipfilet bereid in een zoete curry met kokos en zachte specerijen
Geroosterde stukjes kipfilet bereid in een rijke smaakvolle currysaus
Stukjes geroosterd kipfilet bereid in een speciale currysaus van paprika, tomaat en uien
Stukjes malse kipfilet bereid in een heerlijke traditionele currysaus beter bekend als de Noord- West frontier style, dikke saus dun over het vlees heen
Malse stukjes kip bereid in een vlammende, fel rode pittige currysaus
Stukjes lamsfilet bereid in een combinatie van curry en een heerlijke gekruide spinazie
Stukjes malse lamsfilet bereid in een tamelijke hete currysaus met tomaat en kokos
Zachte stukjes lamsfilet bereid in een curry met kokos en zachte specerijen
Geroosterde stukjes lamsfilet bereid in een rijke, smaakvolle currysaus
Malse stukjes lamsfilet bereid in een vlammende, fel rode pittige currysaus
Geroosterde stukjes lamsfilet bereid in een speciale currysaus van paprika, tomaat en uien
Malse stukjes lamsfilet bereid in een heerlijke traditionele currysaus beter bekend als de Noord-West frontier style, met een dun laagje dikke saus over het vlees heen
Zachte stukjes lamsfilet bereid in een traditionele Indiase curry met sterke gekruide en geurige saus bedekt met geraspte pepers en koriander
Gekruide gehaktballetjes bereid in een rijke, smaakvolle currysaus
Garnalen bereid in een curry met kruiden
Garnalen bereid in een curry met kokos en zachte specerijen
Geroosterde stukjes koolvisfilet bereid in een rijke smaakvolle currysaus
Biryani met verschillende soorten groenten
Biryani met zachte stukjes kip
Biryani met malse stukjes lamsfilet
Kikkererwten in een heerlijke, traditionele Indiase curry bedekt met rode uien en koriander
Aardappelen en doperwten bereid in een traditionele Indiase currysaus
Aardappelen met bloemkoolroosjes bereid met milde specerijen
Een combinatie van verschillende soorten groenten gevolgd door een vleugje curry
Een rijk en zacht gekruid linzengerecht met een klontje gesmolten boter
Vers geroosterde aubergine met doperwten bereid met bijzondere specerijen
Een combinatie van verschillende soorten groenten bereid in een curry van kokos en zachte specerijen
Vers gemaakte blokjes kaas bereid in een heerlijke, zachte gekruide spinazie
Paneer, paprika, tomaat en uien gesauteerd in een vleugje curry
Paneer bereid in een zachte, heerlijke romig curry bestaande uit milde specerijen room
Geroosterde paneer bereid in een traditionele, authentieke Indiase curry bedekt met koriander
Druppelvormig witbrood
Naan rijkelijk belegd met een mix van koriander en knoflook
Naan rijkelijk belegd met een mix van koriander en rode uien
Naan, bestaande uit deeg, rijk gevuld met een kruidig aardappelpuree
Naan, bestaande uit deeg, rijk gevuld met paneer en lichte specerijen
Naan, bestaande uit deeg, rijk gevuld met kokos en rozijnen
Indiaas klassiek tarwebrood, beter bekend als chapati
Tarwebrood in lagen licht gevuld met boter
Deeg gevuld met linzen
Indiase basmati rijst gebakken met een licht specerijenmengsel en kardemom
Zacht gekruide yoghurt met kleine stukjes tomaat en komkommer
Verse salade van tomaat, komkommer en sla
Eigengemaakte ketchup met een vleugje zoet
Eigengemaakte zoete chutney van yoghurt
Een pittige chutney van uien en vers gemalen muntbladeren
Een zoete chutney van mango
Een hele pittige sambal van Madame Jeanette
Pittige zuurtjes
Indiase rijstpudding rijk gevuld met verschillende soorten noten en gedroogde vruchten
Indiase roomijs rijk gevuld met verschillende noten en gedroogde vruchten
Zoete deegballetjes bedekt met cocos
Een mix van kulfi en kheer
Een stevig Amsterdams witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. Licht troebel, mooi goud van kleur en met een mooie, zachte schuimkraag. Zoals ieder witbier gebrouwen met een deel tarwemout, waar het bier zijn naam aan ontleent ("wit" is oud Nederlands woord voor tarwe)
Het eerste bier dat in 1985 uit onze tanks kwam en dus de klassieker van Brouwerij 't IJ. Het is een tripel, waaronder volgens de Belgische traditie zwaardere blonde bieren vallen. De Zatte maakt dit meer dan waar. Het is een stevig goudgeel bier met een geur van vers fruit en hier en daar een vleugje graan. De smaak is licht zoet en eindigt in een fijne droge afdronk. Een heerlijk bier om in elk jaargetijde van te genieten