Dun gesneden kalfsvlees geserveerd met tonijnsaus
Dun gesneden rundvlees met Parmezaanse kaas en rucola
Dun gesneden rode tonijn met dille en uitjes
Dun gesneden carpaccio van courgette
Dun gesneden rundvlees met Parmezaanse kaas en verse truffel
Verse handgesneden pasta met ragú van Fazant, volgens originele wijze uit Toscane
Verse handgesneden pasta in een verfijnde saus van gorgonzola met mascarpone
Verse handgesneden pasta met verse pesto, volgens originele wijze uit Genua gemaakt
Verse penne met huis gerookte spekjes en ui in een verse tomatensaus, volgens originele wijze uit Rome gemaakt
Verse penne met huis gerookte spekjes in een romige tomatensaus, volgens originele wijze uit Rome gemaakt
Penne met groentes van de dag
Spaghetti bereid met knoflook, olijfolie en Spaanse peper
Spaghetti met topkwaliteit inktvis en gamba’s
Verse handgesneden tagliatelle met verse truffel
Verse huisgemaakte Ravioli gevuld met bospaddestoelen en verse truffel
Risotto met groentes van de dag
Risotto met verse vis van de dag
Topkwaliteit Entrecôte van de grill, getrancheerd en geserveerd met rucola en plakjes Parmezaanse kaas. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Topkwaliteit Entrecôte met kleine stukjes paprika in een licht pikante tomatensaus. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Topkwaliteit Entrecôte in een romige saus met groene pepers. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Topkwaliteit Entrecôte bereid volgens de fantasie van onze chef. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Ossenhaas met mozzarella en parmaham in een marsala wijnsaus. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Ossenhaas in een verfijnde saus van gorgonzola en mascarpone. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Ossenhaas met verse truffel in een marsala wijnsaus. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Ossenhaas bereid volgens fantasie van onze chef Antonio Etzi. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Ossenhaas met verse truffel en ganzenlever in een marsala wijnsaus. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Spies van rundvlees van de grill. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Kalfsentrecôte van de grill. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Kalfsentrecôte in een brandysaus met verse truffel. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Grote zeebaarsfilet van de grill. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Grote zeebaarsfilet in een witte wijn saus. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Een spies van gepelde gamba’s in een licht pikante tomatensaus. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Cannelloni van aubergine met Parmezaanse kaas en tomaat. Geserveerd met verse gebakken aardappelen en verse gegrilde groentes
Huisgemaakt Italiaans desser
Het menu bestaat uit een voorgerecht, een tussengerecht van verse pasta en een hoofdgerecht. Gelieve hieronder de keuzes voor het voor- en hoofdgerecht door te geven
Het menu bestaat vooraf uit een keuze tussen Carpaccio van Rucola, Carpaccio van Tonijn of Vitello tonato. Het tussengerecht is een verse pasta met fazantragú. Als hoofdgerecht kunt u kiezen tussen Entrecôte bereid op manier van de chef of verse Zeebaarsfilet bereid op manier van de chef. Tenslotte kunt u nog kiezen tussen een stukje Tiramisu of Pannacruda als dessert. Gelieve hieronder de keuzes voor het voor- en hoofdgerecht door te geven. Prijs is per persoon